Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MTV EMA 2011 Belfast

2011.11.11

 

MTV EMA 2011 Belfast

Az idei EMA (azaz a European Music Awards) gála, ahol a könnyűzene összes fontos személyisége tiszteletét tette. A díjátadót Selena Gomez vezette.Voltak valóban csodálatos darabok, de  akadt olyan , amit  rossz volt látni.

Az est legtöbbet díjazott előadója Lady Gaga lett, aki négy győzelmet sepert be. Többek közt ő lett a Legjobb női előadó valamint Born This Way című dalával elnyerte a Legjobb dal és a Legjobb videó címet is.

http://img.glam.co.uk/wp-content/uploads/2011/11/Lady-Gaga-061111c-323x500.jpg

Bruno Mars két elismeréssel lett gazdagabb, ahogy a 30 Seconds to Mars is. A Legjobb férfi előadó és a Legjobb pop előadó kategóriákért járó szobrokat Justin Bieber vihette haza. Őt egy nappal a díjátadó előtt elcsípték a lesifotósok Selena Gomezzel, így sikerült megcáfolniuk a szakításukról szóló híreszteléseket. Nagy kedvencünket, Katy Perryt a Legjobb élő előadás kategóriában jutalmazták.

http://static.glamouronline.hu/db/0C/9B/460-justin-bieber-mtv-awards-d0000FC9Bc7fc2d5e295f.jpg

Justin Bieberről mostanában nem az előadói munkássága, sokkal inkább lehetséges gyermekeinek száma kapcsán cikkeznek


A show-t sztárelőadók és műsoraik tették teljessé. Fellépett Justin Bieber, David Guetta,  Jessie J, a Queen zenekar Adam Lamberttel kiegészülve. A gála során megemlékeztek a nemrégiben tragikus körülmények közt elhunyt Amy Winehouse-ról is. A díjakat átadó hírességek sorában felbukkant két szupermodell, Bar Rafaeli és Irina Shayk is!

Selena Gomez egy jól sikerült Marchesa darabban

 

 

Egy video ami a nyerteseket összefoglalja!

 

 

DreamLife

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.