Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kristen Stewart : Nem hajlandó tovább színlelni a szerelmet

Kristen  Stewart : Nem hajlandó tovább színlelni a szerelmet

 

Egy amerikai magazin címlapján robbant a bomba: Kristen Stewart félreérthetetlen pózban dől neki egy férfinak, aki megcsókolja a színésznő fülét. Ezzel nem is lenne baj, de a férfi nem Robert Pattison.

kristen-stewart-and-robert-pattinson.jpg

A képen a Hófehér és a vadász című film rendezője, a sztárnál kétszer idősebb,kétgyerekes, nős Rupert Sanders szerepel. Kristen szerepelt a filmben ,így a forgatáson jöttek össze. De kezdjük a legelején.

kristen-stewart-and-sanders-kissing.jpg

 Kristen és Robert 2008 óta alkot egy párt, ami nagyon jól jött az Alkonyat című filmnek. Sokak szerint csak a karrierjük miatt vannak együtt. Sokszor fölröppent a hír ,miszerint valójában Robert a sajátneméhez vonzódik ,és Kristennek más valakije van. Mégha nem is igazak a hírek ,egy biztos díjátadókon és hivatalos rendezvényeken kívül nem sűrűn látni őket együtt. A szomszéduk szerint igazi kirakatkapcsolat volt ez. Sosem látta őket összebújni mint a szerelmesek. Nem csak a szomszéd nyilatkozott az ügyben. A Hófehér és a vadász című film sminkese szerint már a forgatásokon is izott a levegő a színésznőcske és a rendező között.

1343323861_kristen-rupert-467.jpg

Az is előfordult ,hogy eltűntek egy-egy rövid időre. A stylist szerint ez tényleg szerelem Kristen részéről és nem hajlandó tovább színlelni, hogy boldog Roberttel. Vajon kit választ a férfi a családját vagy egy izgalmas, de elég botrányos szerelmet?

wife.jpg

A megcsalt feleség az amerikai lapok szerint folyamatosan csak zokog ,még a közösségi oldalakról is törlte magát a 33 éves modell. Robert ,pedig állatólag csak dühöng. Nem igazán érzi jól magát a megcsalt férj szerepében. A csalfa férj és feleség közleménnyel próbálta helyrehozni a dolgot. Sanders közleménye: „Ezúton elnézést kérek csodálatos feleségemtől és imádott gyerekeimtől. Remélem együtt túljutunk ezen…” Valahogy ,úgy érezem ezzel el is dől, hogy Sanders kit választott. Kristen ,pedig bocsánatot kért Roberttől. „Szeretlek,szeretlek! Ne haragudj, hibáztam!”-tudatta a meglepő közleményét. Robert azonban nem bocsájtott meg ,és már ki is költözött a közös lakásból. A rajongók most vagy sírnak vagy nagyon örülnek…

 

További kellemes napot!

DreamLife

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Sample of Blood Pressure

(Ahirmguttita, 2018.09.27 17:14)

Torsion bras de quelqu'un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre moelle bat, il pompe le sang par de vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/achat-de-viagra-ou-de-cialis-en-europe/