Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kirúgták Győzikét az Édes Életből

2014.07.24


Kirúgták Gáspár Győzőt az Èdes Èletből

 

Győzikével nem először gyűlik meg a baja a csatornának. Korábban már felröppentek olyan pletykák, hogy a showmannak kitették a szűrék, azonban most olyan dolog történt, amit a TV2 már nem tud tűrni. A csatorna egy közleményt is kiadott az üggyel kapcsolatban.

2014. július 23-án, az Édes Élet forgatásán Gáspár Győző megrángatta és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgy tagját. Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2 Csoport kiáll munkatársai mellett, és határozottan elítéli az erőszak minden formáját, legyen az verbális vagy fizikai. Éppen ezért a történtek miatt, azonnali hatállyal beszüntetjük a közös munkát Gáspár Győzővel – áll a hivatalos szövegben.

Egy névet elhallgatni kívánó szemelytől a következőket is megtudtuk:
– Az Andrássy úton volt az Édes Élet forgatása. Nem volt semmi kiváltó oka Győzike kirohanásának, hacsak az nem, hogy az egyik jelenetet újra kellett forgatni. Olyannyira felhúzta magát, hogy indulatosan megrángatta a hölgyet, üvöltözni kezdett vele, és obszcén jelzőkkel illette. A stábtagot érthető módon mélyen megviselték a történtek, hiszen Győző nagyon agresszíven viselkedett vele. Alig lehetett leállítani.

A showman is nyilatkozott az ügyben:
– Nem tudok róla, hogy befejezték a velem való munkát. Ez teljesen új információ számomra – mondta Győzike, majd elterelte a temát.


DreamLife 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.